Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ár:
91.990 Ft
Menny.:db
Termék címkék: HPV, Sátorfüttés

HPV Sátorfűtés 4KW Inox

Ár:
91.990 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Előrendelhető
Cikkszám: HPW02
Elérhetőség: Előrendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 91.990,00 Ft/db
Gyártó: HPV

Leírás és Paraméterek

 Fokozatmentesen szabályozható 4KW teljesítményű sátorfűttés. 

Ezzel a teljesítménnyel akár a 20-25 négyzetméteres faházakat, lakókocsikat, mólókon lévő zárt bungalókat és a három, - négyszemélyes sátrakat játszi könnyedséggel fel tudjuk fűteni, majd a kívánt hőfokot egyenletesen tudjuk tartani.

Azonnali üzembe helyezéséről a gyorscsatlakozóval ellátott csatlakozócső és a beépített piezo gyújtórendszer, a kellő komfortérzet biztosító hőfok gyors eléréséért és egyenletes szinten tartásáról pedig a termosztátos hőfokszabályozó gondoskodik. Rendkívüli gazdaságos és kényelmes üzemeltetését az aktív és biztonságos őrláng garantálja, mivel a fűtőtest a kívánt hőfok elérése pillanatában gazdaságos üzembe áll át, és csak akkor kapcsol be újra, ha a hőmérséklet a beállított érték alá csökken. A készülék felső részén található hőterelő feladata, a kiáramló hő minél gyorsabb tartózkodási légtérbe juttatása, elősegítve a gyors és egyenletes komfortérzetet.

A készülékhez nyomásszabályozó használata szükséges, ami nem tartozéka az eszköznek!

Biztonsági figyelmeztetés:

A fűtőtestet soha ne használja teljesen lezárt légtérben! Mindig gondoskodjon a megfelelő szellőzésről még akkor is, ha ez által hideg levegő áramlik a légtérbe.
A sátor ajtaját soha ne zárja le működő fűtés mellet, és legalább az egyik húzózár legyen teljesen felhúzva. Ha az alvási időszakában is üzemeltetni szándékozik a fűtőtestet, saját biztonsága érdekében szerezzen be szénmonoxid érzékelős riasztót. Amennyiben fejfájást, szédülést vagy izomgörcsöt tapasztal, azonnal kapcsolja ki a fűtőtestet és menjen friss levegőre, majd alaposan szellőztesse ki a fűtött légteret.Ezt tartsa mindig szem előtt!

Maximum teljesítmény 4kW
Fogyasztás 280g/h (maximális teljesítmény mellett)
Hőfokszabályozó 2-25 Celsius
Gyújtórendszer Piezo
Burkolat Rozsdamentes acél
Méret 36x14x45cm
Tartozék 80cm-es gyors csatlakozóval ellátott gázcső